top of page

'ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ: Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας παρουσιάζει το ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ'



Στο Ρυθμό του Ποταμού και αυτή τη χρονιά

ο Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΑΣ» Λάρισας!


Μία τριήμερη γιορτή δίπλα στο ποτάμι του Πηνειού γεμάτη χρώματα, μουσική και φυσικά αθλητισμό!


Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Πηνειού με στόχο να ενημερώσει το κοινό για τα πλεονεκτήματα της άσκησης και το ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!


Από το 1996, ο Αθλητικός Σύλλογος “ΔΙΑΣ” Λάρισας δραστηριοποιείται στο ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου Σταύρου Ζεϊμπέκη, ο οποίος είναι κάτοχος 6 DAN και Πρωταθλητής στη βαριά κατηγορία, αποτελώντας έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της πόλης.

Συνέχεια του Συλλόγου, ο γιος του και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, με δυο συμμετοχές σε Ολυμπιάδες Πανεπιστημίων το 2015 και το 2017, ο Δάσκαλός μας, Χρήστος Ζεϊμπέκης, κάτοχος 4 DAN.


Βασικές αρχές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση.

Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αποτελεί μια άριστη επιλογή για την εκπαίδευση και ανάπτυξη κάθε ατόμου, ανεξαρτήτως ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων και των ενηλίκων. Δεν περιορίζεται μόνο στην πολεμική τέχνη, αλλά αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.


Σας περιμένουμε λοιπόν στις όχθες του ποταμού, στη θέση 2, στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ, να εξοικειωθείτε με το ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, να ενημερωθείτε για το Σύλλογο και τα τμήματα που λειτουργούν, αλλά και γιατί όχι, να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε την προπόνηση μαζί με τους αθλητές και τους προπονητές μας!

 

 

 

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page